معرفی انواع سینک آشپزخانه
سینک یکی از اجزای پرکاربرد آشپزخانه
بهحساب میآید و به همین
دلیل انتخاب درست انواع سینک ظرفشویی از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر درحال
بازسازی آشپزخانه خود هستید یا به هر دلیل دیگری میخواهید سینک آشپزخانه خود را
تعویض کنید، پیشنهاد میکنیم با انوع
سینک ظرفشویی
آشنایی پیدا کرده و سپس بهترین گزینه را انتخاب کنید.
سینک ظرفشویی
در حال حاضر چیدمان و طراحی دکوراسیون داخلی بیشتر خانهها، به سمت مدرن و مینیمال شدن پیشرفته و آشپزخانه هم از این ماجرا مستثنی نیست. یکی از اصلیترین اجزا که تعیینکننده نوع دکوراسیون هم هست، سینک ظرفشویی است.
استفاده از انواع سینک فانتزی و همچنین جدیدترین مدلهای سینک ظرفشویی، یکی از توصیههای طراحان داخلی برای ایجاد آشپزخانهای مدرن است. در این مقاله قصد داریم انواع سینک آشپزخانه را از نظر موادسازنده و سبکشان معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
سینک تک لگن
سینک آشپزخانه تککاسهای، با یک لگن بزرگ بدون جداکننده هستند. سینکهای تک لگن، مناسب آشپزخانههای کوچک با فضای محدود طراحی میشوند.
سینکهای تک کاسهای، فضای کمتری را در کابینت یا میزکار آشپزخانه اشغال میکنند و شما میتوانید فضای بیشتری برای قرار دادن وسایل تزئینی یا کاربردی روی کابینت یا میز کار خود داشته باشید.
سینکهای تک کاسهای معمولا لگن بزرگی دارند. این لگن بزرگ به شما امکان شستشوی وسایل بزرگی مانند سینیهای بزرگ یا شبکهچدنی گاز و... را به شما میدهد.
2. سینک دو کاسهای
سینکهای دوکاسهای، همانطور که از اسمشان نیز مشخص است، دارای دولگن جداگانه برای شستشوی ظرفها یا موادغذایی نیازمند شستشو هستند. این سینکها فضای بیشتری را برای انجام کارها ایجاد میکنند.
این سینکها پیش از رایج شدن ماشینظرفشویی یکی از محبوبترین انواع سینک ظرفشویی به حساب میآمد؛ البته که هنوز هم یکی از پرکاربردترین انواع سینک محسوب شده و در رنگها و اندازههای مختلفی در بازار موجود است.
یکی از مزایای اصلی این سینکها، وجود فضای جداگانه برای شستشوی دست یا قرار دادن ظرف زباله است. همچنین این سینک مواقعی که شستشوی ظروف و آمادهسازی موادغذایی همزمان باید انجام بگیرد یا دونفر مشغول کار هستند، بسیار کاربردی است.
3. سینک آشپزخانه روکار
سینکهای آشپزخانه روکار، روی سطح کابینت یا میزکار آشپزخانه قرار میگیرند و لبههای آنها با فاصله از لبه کابینت یا میزکار قرار دارد. نصب این سینکها معمولا آسان است و با استفاده از انواع چسبندهها میتوان این سینکها را روی کابینت یا میز کار آشپزخانه اضافه کرد.
نصب آسان بهعنوان اصلیترین ویژگی این سینکها شناخته میشود. همچنین سینکهای روکار بهعنوان سینکهای کلاسیک و پرکاربرد، قیمت مناسبی دارند.
4. سینک آشپزخانه توکار
سینکهای توکار، از انواع سینک فانتزی آشپزخانه بهشمار
میرود که زیر پیشخوان کابینت یا میزکار
نصب میشوند. این سینکهای مدرن، معمولا با انواع دکوراسیون داخلی آشپزخانهها همخوانی
دارند.
سینکهای توکار لبه بیرونی ندارند و به همین دلیل هم انباشت زباله مانند سینکهای روکار صورت نمیگیرد و تمیز کردن اطراف این سینکها به آسانی صورت میگیرد. نداشتن لبه در این سینکها موجب میشود تا فضای آشپزخانه شما مدرن جلوه کند.
5. سینک بار
سینکهای بار بهطور کلی کوچکتر و کمعمقتر از سینکهای معمولی آشپزخانهاند. سینکهای یک لگن دارند معمولا در مکانهایی مانند تراس، نزدیک بار و مکانهایی از این دست استفاده میشوند.
6. سینک جزیره
امروزه آشپزخانههای بسیاری از خانهها به صورت جزیره طراحی میشود؛ به این دلیل که فضای بیشتری را در اختیار قرار داده و جلوه زیباتری نیز از آشپزخانه ارائه میکنند. سینکهای جزیره نیز در انواع مختلفی در بازار موجود است که میتوانید بهترینهای این مدل از سینک را از فروشگاه سارگاتی تهیه کنید.
7. سینک استیل ضد زنگ (Stainless Steel Sink)
این مورد از سینکها که از نظر جنس با فولاد(استیل) ضدزنگ سبک ساخته میشوند، گزینهای مناسب جهت استفاده در انواع آشپزخانهها بهحساب میآیند. انواع سینکهای روکار، توکار، تک لگنه، دو لگنه و... میتوانند از جنس استیل ضدزنگ باشند.
سینکهای استیل ضدزنگ براساس ضخامت ورق طبقهبندی میشوند و هرچه ضخامت بالاتر باشد، قیمت سینک پایینتر است. هرچه ضخامت ورق کمتر باشد، سینک سبکتر و گرانتر میشود.
این سینکها برابر گرما و زنگزدگی مقاومت خوبی دارند و میتوانید سالها از این سینکها استفاده کنید. اگر قصد خرید سینک استیل را دارید، پیشنهاد میکنیم به سایت سارگاتی مراجعه کرده تا انواع سینکهای استیل مدرن را در انواع مختلف مشاهده و خریداری کنید.
8. سینک گرانیت
سینکهای گرانیت از درصد بالای گرانیت و درصد کمتری از رزین ساخته میشوند. سینکهای گرانیتی برابر ضربههای سخت مقاومت دارند و تغییر شکل نمیدهند. همچنین مقاومت دمایی بالایی دارند و اعمال دمای بالا روی سینکهای گرانیتی باعث تغییر رنگ نمیشود.
همچنین سینکهای گرانیتی ضدخش هستند و خراشیدگیهای عمدی یا سهوی روی آن ظاهر نمیشوند. استفاده از سینکهای گرانیتی یکی از پیشنهادات اصلی طراحان دکوراسیون آشپزخانه است.
شما میتوانید بهترین سینکهای گرانیتی را با مراجعه به سایت فروشگاه لوازم آشپزخانه سارگاتی مشاهده و خریداری کنید. سینکهای گرانیتی تولید شده توسط شرکت سارگاتی، از بالاترین کیفیت ساخت و همچنین ظاهر برخوردارند.
سینکهای گرانیتی سارگاتی با استفاده از پودر گرانیت طبیعی تهیه شده از شرکت گرانول ترکیه و همچنین پوشش گلس و مواد چسبنده آلمانی تولید و عرضه میشوند.
9. سینک چدنی
سینکهای چدنی بهدلیل داشتن درصد کربن و سیلیسیم بالاتر نسبت به فولاد (استیل)، از مقاومت بالایی برابر گرما و زنگزدگی برخوردارند. سینک چدنی نسبت به دیگر انواع سینک آشپزخانه، سنگینتر و بادوامتر است و برابر شستشو با پاککنندههای قوی، دچار اکسایش یا ساییدگی نمیشوند.
هنگام شستن ظروف نازک در سینکهای چدنی باید احتیاط کنید، چراکه برخورد محکم ظروف با سینک چدنی ممکن است به شکستن ظرف منجر شود.
انواع سینک سارگاتی
سارگاتی بهعنوان یکی از معتبرترین فروشندگان لوازم آشپزخانه، دارای محصولاتی مانند سینک آشپزخانه، اجاق گاز، هود و فر است. اگر قصد خرید انواع سینک آشپزخانه را دارید، پیشنهاد میکنیم از فروشگاه سارگاتی دیدن فرمایید.
جمعبندی
اگر قصد دارید تا دکوراسیون آشپزخانه خود را تغییر دهید یا درحال تکمیل آشپزخانه خود هستید، بهتراست تا با انواع سینک آشپزخانه آشنایی داشته باشید؛ چراکه سینک یکی از لوازم ضروری و مهم در آشپزخانه محسوب میشود.
در این مقاله سعی کردیم تا انواع سینک را معرفی کرده و بهترینهای آن را برای خرید پیشنهاد کنیم. امیدواریم مطالعه این مقاله برای شما مفید بوده باشد.